Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanmum.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanmum.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
shutterstock_119975638

Falsk alarm

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes ikke noget her i verden, jeg elsker højere end mine børn, men det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg bestemt ikke har planer om at jeg skal have flere. Ikke nu, ikke næste år, ikke nogensinde. Det er rigeligt med dem jeg har i forvejen, og jeg har ikke brug for søvnløse nætter og bleer en gang til.

Jeg har derfor også gået og været en anelse “bekymret” de seneste uger, da jeg har haft en fornemmelse af, at der måske var noget indeni der ulmede. I første omgang fejede jeg det bare til side med tanken om, at det naturligvis ikke var noget, og at det bare var en lille forsinkelse i min cyklus, men nu længere der gik, nu mere betænksom er jeg nu også blevet. Jeg købte derfor en graviditetstest for at få et klart svar.

Det er nok lidt gammeldags, men jeg havde ikke lyst til at købe den i en af de butikker, hvor jeg plejer at handler, da man aldrig lige ved hvem man møder ved båndet. Jeg ved jo udemærket godt, at der ikke er noget galt i det, og det på ingen måde er pinligt, alligevel har jeg det mærkeligt med det. Så jeg smuttede online og købte en her, hvilket var en fejl. Jeg endte nemlig alligevel med at løbe på apoteket dagen jeg havde bestilt den, da jeg ikke kunne vente.

Det virkeede helt skørt, men jeg kan faktisk ikke mindes at have haft så svedige håndflader i mange år, som da jeg skulle tage testen og vente på resultatet. Hvorfor kan jeg ikke svare på, for det ville jo være let at få det fjernet, hvis det skulle være, men pludselig sad jeg med en tvivl om, hvorvidt jeg kunne gøre det, hvis det skulle vise sig, at der rent faktisk var noget. Begyndte pludselig at tænke på mine piger, og hvordan mit liv havde været, hvis jeg havde truffet et andet valg den gang.

Nå, men testen blev taget og der kom kun streg – så jeg slap for at mere bekymring :-)

Categories: Livet som mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>