kids-world-og-toysrus-urbanmum-dk

Fire skønne gaver til dit barn

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du til tider svært ved, at finde de rette gaver til dine børn? Mange forældre har svært ved at finde rundt i gaveræset, som bugner af forskelligt legetøj i alle former, farver og typer. Når du skal finde den rette julegave til dine børn, så prøv at sæt dig i børnenes sted. Hvad har dine børn nyligt snakket om, at de vil have? Hvad mangler de på børneværelserne? I det følgende kan du lade dig inspirere af fire skønne gaver, som dine børn helt sikkert vil blive glade for.

Flotte vinterstøvler!

Mange børn, specielt piger, går op i, hvilke sko de har på. Skoene skal gerne matche barnets ønsker, og gerne i de farver, som barnet allerbedst kan lide. Der er så mange sko til børn, at det kan være hammer svært, at finde det rette match. Det sværeste kan faktisk være, at holde styr på alle de forskellige sko, og nå at se dem alle inden man foretager et køb. Du kan se vinterstøvler i børnestørrelser med gode egenskaber som for eksempel vandtæthed, slidstyrke, pasform og vægt. Udover et stort udvalg af vinterstøvler, er det et godt sted at starte for få et godt overblik over, hvilke flotte sko der er, at vælge imellem. Det kunne også være en idé, at inkludere dine børn i køb af støvlerne, så du er sikker på at du får valgt den rette stil, farve og mønstre.

LEGO til alle aldre

Du kan også gå i den mere kreative afdeling, og købe noget sejt LEGO til dine børn. LEGO er en rigtig god måde, at stimulere dine børn på, og samtidig er det super sjovt med alle de muligheder der er. LEGO har i årevis været en populær gave blandt børn, hvor børn får lov til at bruge deres fantasi med at bygge med de farverige klodser. Ud over at det er sjovt udvikler børnene deres motorik, kreativitet og systematisk tankegang.  Er du i tvivl om, hvilken slags LEGO du skal købe til dine børn, og hvad der passer til deres aldre, så kan du gå ind på nettet, og undersøge. Køb på www.toysrus.dk her. Du sparer tid ved at blot klikke dig ind på den aldersgruppe du søger, og derved får et hav af muligheder du kan vælge imellem.

Bold til aktivitet

Vil du i stedet gerne have, at dine børn bliver mere aktive, så skal du købe gaver til dem, som kræver en aktiv form for leg. Her er en bold en sjov gave, for man kan lege mange forskellige lege med en bold. Alle kan være med, og der behøves ikke et mål for, at spille med den.

Skønne børnebøger

Måske nyder dine børn, at få læst en god bog op. Der er et væld af sjove og lærerige bøger til børn, som omhandler alt. Kan dine børn lide dyr, så find en spændende historie med mange dyr i. Der findes bøger til alle aldre, og børnene kan selv være med til, at snakke om billederne i bøgerne eller læse lidt med. Dette er en rigtig god gave til børnene, og god måde at interagere med børnene og tilbringe tiden sammen.

 

 

Categories: Livet som mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>