Hoppet med på fitness-bølgen, er du også?

Som ung mor, med gang i, er det vigtigt at holde sig selv i form. Tidligere har jeg klaret træningen derhjemme, mest fordi det er et krævende job at have børn og det er svært at finde tiden, til at komme i fitness-center. Men nu er jeg kommet i gang. Jeg er begyndt i Fitnessworld på Æbeløgade, hvis du selv træner der, så smid en kommentar og det kan være vi ses.

Holdtræning

Noget af det bedste jeg ved, ved de større centre, er at de har en lang række spændende hold man bare lige kan hoppe på. Det kan for mange, være meget nemmere at få at vide hvad man skal foretage sig, i stedet for bare at gå ind og træne i “open gym”, hvor du selv ligesom sætter agendaen for din træning. Jeg har i hvert fald selv meget glæde af holdene og jeg syntes det er nogle rigtig dygtige instruktører de har sig i Fitness World.

Jeg er selv rigtig glad for deres boksetrænings hold (du kan læse mere om det her), faktisk så glad, at jeg har valgt at investere i et par boksehandsker til mig selv. Det er nu ikke bare fordi jeg vil være smart og have mit eget udstyr, men jeg syntes måske ikke det er så lækkert at stikke hænderne ned i et par handsker andre har svedt i 🙂 Jeg fandt et par rigtig fine boksehandsker i pink her, til en fair pris. På samme side, fandt jeg i øvrigt en træningsbold der er rigtig god til mavetræningen om aftenen! Den bruger jeg herhjemme.

Jeg er også på flere af deres bodybike hold, men prøver at holde mig til ca. 3 hold per uge og så lidt træning ved siden af, det er virkelig skønt at være kommet i gang igen og jeg er glad for, at jeg kan stadig kan og vil. Nu er det bare kosten der skal styr på, den har ikke været for god det sidste år, ikke at jeg er blevet tyk, men trimmet er jeg vel heller ikke og det er det, det handler om 🙂

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.