Skærmbillede 2015-10-29 10.41.26

Jeg er begyndt at strikke selv

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nej, det skyldes ikke at jeg har set den store strikkedyst, jeg har bare fundet ud af, at det der med at strikke ikke er så slemt endda. Det er faktisk både sjovt og lærerigt og så kan man spare en del penge, ved selv at sy noget til de små. Især til babyer, som min mindste jo er, er det nemt og kræver ikke den store træning.Det er min farmor der har lært mig at strikke og det gjorde hun for snart 20 år siden, jeg har dog haft en rigtig lang pause fra strikkeriet og har aldrig været nogen verdensmester til det. Det viser sig som sagt bare, at det ikke er særligt svært at strikke en body, hue eller et par sokker til den lille og jeg hygger mig faktisk rigtig meget med det. Det kan gøres over en god film eller serie, foran fjernsynet om aftenen.

Det er efterhånden to måneder siden, at jeg igen fik interessen for strikkeriet og siden da, har jeg strikket intet mindre end 3 huer, 8 par sokker og to bodyer :-) Man skal ikke komme her og sige at os storbytøser ikke kan være kreative eller hårdtarbejdende.

Mille er rigtig glad for huerne, tror jeg da, for hun brokker sig i hvert fald ikke når hun får dem på og hun plejer ikke at være glad for huer. Jeg er faktisk i gang med at bestille noget mere garn, men jeg vil også prøve mig med at lave nogle kjoler og til det skal jeg bruge stof. Jeg har derfor kigget på metervarer hos Stofgiganten.dk, det er rigtig billigt derinde og jeg har derfor besluttet mig for at købe nogle forskellige prøver hjem og se om stoffet er til at arbejde med. Nu har jeg jo ikke den store erfaring inden for den slags tøj, men jeg tænker, det må være til at finde ud af, med en god symaskine og så skal jeg nok overveje at investere i en overlocker, sådan en har jeg ikke nu.

Categories: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>