Jeg kan endelig dyrke motion igen!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har kunne dyrke motion i lang tid, og det er noget, som jeg ellers holder rigtig meget af. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg for noget tid siden fik en skade, som har medført, at jeg ikke har kunne løbe mine 4 kilometer, som jeg ellers plejer at gøre 3 gange om ugen. Dem af jer, der læser med herinde, der også dyrker motion på ugentlig basis ved, hvor meget det betyder for ens velvære, at man kan komme ud at løbe, styrketræne eller hvad man nu ellers foretager sig.

Jeg prøvede i starten en masse ting, men lige lidt hjalp det. Jeg har været til genoptræning, men det gik rigtig langsomt, og jeg kunne simpelthen ikke holde det ud. Derfor begyndte jeg at overveje andre muligheder, og da jeg talte med min gode veninde om det, fortalte hun mig, at hendes mand havde været ramt af en skade også, og at han havde prøvet akupunktur med stor succes. Det er ellers noget, som jeg aldrig har haft den store tiltro til, men efter jeg søgte lidt på Google fandt jeg ud af, at det faktisk er en behandlingsform, der er ved at blive ret udbredt, og at sågar læger er begyndt at anbefale det. Der gik ikke længe inden jeg havde bestilt en tid hos Boel Akupunktur, som er en af de førende akupunktører i Danmark (hvis det skal gøres, så skal det gøres ordentligt er min holdning), og det har jeg ikke fortrudt. Jeg startede med en kort konsultation, hvor det ligesom blev gjort klart, hvad det var, der var i vejen, og hurtigt fik jeg så bestilt en tid, hvor jeg skulle behandles. Der gik ikke meget mere end fire behandlinger, før jeg stort set var symptom fri. Det er altså fedt, og det er nu et par uger siden. Jeg er begyndt at løbe igen, men jeg passer dog lidt mere på nu, end jeg gjorde førhen. Det er klart, for jeg vil nødig have en skade. Derfor er jeg startet blidt ud, og jeg løber lige nu omkring 2,5 kilometer et par gange om ugen. Helst tre gange, men det sker af og til, at jeg ikke kommer ud så tit, fordi jeg har haft lidt travlt her på det sidste. Planen er, at jeg efter sommerferien er oppe på de 4 kilometer igen, og jeg glæder mig til det.