Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanmum.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanmum.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Skærmbillede 2016-07-04 kl. 12.04.20

Kender du meraki?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har fulgt med her på bloggen ved du nok, at jeg er glade for arganolie, og var blandt de første der hoppede med på bølgen. Lad det være sagt med det samme, jeg er stadig vild med det det og bruger stort set ikke andet i håret.

Jeg har netop fundet Meraki, der er noget så sjældent som et dansk producent af skønhedsprodukter. De har en masse forskellige produkter, og jeg viol ikke lyve og sige, at jeg har prøvet dem alle, men dem jeg har prøvet har jeg været ret vild med indtil videre.

Det er især deres ansigtsmaske, som jeg er lidt pjattet med, den giver huden en helt ny glød, og her i sommeren er det virkelig lækkert, også selvom man jo ikke ligefrem bliver voldsomt solbrændt i disse dage.

Som kvinder der går op i sundhed og ikke mindst som mor, betyder det rigtig meget for mig, at der ikke er ikke er nogen skadelige stoffer i de produkter jeg bruger, om det så er på mig selv, eller mine børn, og det er endnu en grund til at jeg er blevet lidt forelsket i Meraki, der er uden parabener og alle de andre ting, som hverken er godt for naturen eller vores hud. Meraki kan vist nok købes i flere butikker, men jeg har indtil videre fået mit fix på Livingshop.dk, der forhandler mærket.

 

Categories: Skønhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>