Køb den rette efterårsfrakke

Det kan være svært at se i øjnene, men man kommer altså ikke uden om det. Sommeren er forbi og det er på tide at gå en køligere tid i møde, med alt hvad dette indebærer. Det betyder også, at det er slut med de små lette sommerjakker, og det er tid til varmere overtøj, inden vinterfrakkerne kan pakkes frem om nogle måneder.

At finde den helt rigtige frakke til årstiden, kan være alt andet end let, og det er de færreste der finder den perfekte frakke i første forsøg. Det tager nemlig tid, og for at finde den rette, skal man ofte lede af flere omgange, og man skal prøve mange frakker, før den rette er i hus. I hvert fald hvis budgettet ikke tillader, det ene tøjkøb efter det andet – og hvis gør egentlig det?

Et par gode råd til at vælge den helt rigtige frakke, er først og fremmest at kigge på kvaliteten frem for prisen. En god jakke eller frakke kan nemlig sagtens holde i mange sæsoner, hvis en købt for billigt sikkert kun holder en eller to – tro mig, jeg har begået den fejl mange gange.

Et andet godt råd, jeg gerne vil komme med, er at gå efter en klassisk frakke. Eksempelvis fra mærker som Sand, Hugo Boss, eller andre helt klasssiske modehus. Prøv at se her og se hvor lækre klassiske jakker kan være. Hvis du vælger en mere speciel, kan du være sikker på, at du er træt af den om et år, men klassikere går ikke af mode, sådan er det bare.

Personligt går jeg efter en lang frakke fra Sand i år, en man kan have en sweater på indenunder, og hvis det bliver en mild vinter, kan den måske endda gå som vinterfrakke et godt stykke af året, og ellers er den god igen til foråret.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.