Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanmum.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/urbanmum.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Barbara Casasola

Mor skal have nye negle

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har længe gået og overvejet om det var tid til at få nye negle. Nej, det er ikke fordi jeg bider negle eller noget som helst i den dur. Men hvis du lige som mig har et arbejder, og har børn, så ved du også at negle bliver slidt, og det kan være svært at holde dem flotte og lækre meget mere end en aften af gangen. Egentlig har jeg for mange år siden svoret, at jeg aldrig skulle have falske negle, og så hellere vil have naturlige, der er lidt mindre plejet. Jeg er ikke på nogen måde fanatisk modstander af plastik kirurgi, men jeg synes bare at den naturlige skønhed er den smukkeste.

Forleden havde jeg dog tøserne over til den tøsemiddag, vi holder hver anden måned, og her var der ikke bare en, men hele to af tøserne, der havde skiftet til gelenegle, og det så virkelig godt ud. Faktisk gik der længe før jeg fandt ud af, at det ikke var “hendes egne” negle, med at det var nogen der var blevet sat på. Det fik mig faktisk til at ændre min opfattelse en smule. Det er nemlig ikke fordi jeg er i mod at man gør noget ved sig selv overhovedet, jeg er bare i mod, når kvinder kommer til at se falske ud, hvilket er noget af det værste jeg ved.

Hun havde købte de kunstige negle (det hedder åbenbart kunstige og ikke falske :-) ) hos denne webshop, og havde selv sat dem på, så det skal jeg da bare prøve. Det gode ved denne slags “snyderi”, er at det er lige til at pille af igen.

 

Categories: Skønhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>