Terrasseliv i sensommeren

Hvis du ligesom mig bor i byen, kender du nok godt det med, at man savner en have især når vejret er lækkert. Jeg er så heldig at have en terrasse (desværre ikke den på billedet). Den er ikke stor, men den er stor nok til at jeg kan have en solseng, et lille bord og et par stole stående udover lidt pyntekrukker. Den er komplet skærmet af, så børnene elsker at tumle rundt i det gode vejr, og det er noget af det jeg er gladest for ved mit hjem.

Sommeren forlænget.

Noget af det jeg dog virkelig også sætter pris på ved min terrasse, er at jeg kan nyde lidt alenetid, når børnene er gået til ro, hvor jeg kan nyde et lille glas hvidvin eller en god kop kaffe i selskab med et blad eller en god bog. Derfor  bliver jeg også altid en smule trist, når vejret begynder at blive koldere og solen går tidligere ned, så ved jeg nemlig at det er ved at være slut for i år.

Derfor har jeg også endelig taget mig sammen, og brugt et par tusinde kroner på at forlænge sommeren. Jeg har nemlig valgt at investere i en terrassevarmer, efter det har stået på ønskesedlen lige siden jeg flyttede ind. Jeg har tit kigget på dem, på caféer og sådan noget, og nu har jeg altså endelig taget mig sammen. Jeg har kun lige fået den, men jeg kan allerede sige, at jeg varmt anbefaler alle der overvejer det, at gøre det – se her, hvor jeg købte min.

I går aftes sad jeg på terrassen og læste lidt i det nye Costume, mens regnede dalede ned. Det var ikke lige så godt som en varm sommeraften, men det er det tætteste man kommer, uden at skulle bruge 10 gange så mange penge på en rejse sydpå 🙂

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.