Butiksindretning… Lader I jer også påvirke?

Jeg handler tit ind i fysiske butikker. Er jeg gammeldags? Måske. Det er i hvert fald sjældent, at jeg ender med at klikke mig ind på en webshop for at købe et produkt. Dog må jeg indrømme, at jeg nogen gange gør det, hvis jeg har været inde i den fysiske butik i forvejen for at prøve varen, inden jeg bestiller den over nettet. Samtidig findes der mange gode grunde til at besøge de fysiske butikker.

Ofte elsker jeg at gå ind i en fysisk nichebutik. Altså hvis butiksindretningen er lækker (det kan du læse mere om her: https://www.inventarland.dk/page_suppliers/indretningbutik/page_references/) — og så får jeg lyst til at købe mere. Man kan vel kalde det for en slags konverteringsoptimering, der gør, at jeg får lyst til at putte mere i kurven. Derfor handler jeg også i Super Brugsen, hvor der bliver spillet god baggrundsmusik. Det er så hyggeligt at handle ind, når der bliver spillet noget stille baggrundsmusik, imens man går rundt og finder ud af, hvad man skal have.

Sådan er der så meget — og der er rigtig mange butikker, der har en hyggelig indretning, som jeg godt kan lide at befinde mig i. Søstrene Grene er et rigtig godt eksempel på en side, som jeg elsker. Den er hyggelig, og jeg må erkende, at jeg ofte finder en masse spændende ting, som jeg putter i kurven, når jeg går rundt i Søstrene Grene. Men det er dog altid noget, som jeg kan bruge. Den er indrettet lidt på samme måde, som det er tilfældet med IKEA, men der er én væsentlig forskel… Eller der er faktisk flere.

For det første er der belysningen. I IKEA er der altid helt lyst — og der er rigtig mange mennesker. Det betyder altså, at det bestemt ikke er hyggeligt at gå rundt i IKA. Det er der dog i Søstrene Grene. Derfor kan jeg bedre lide at være der. Men der er også musik i Søstrene Grene, og det tror jeg er noget af det, der betyder mest for, om det bliver en hyggelig shoppingtur eller bare endnu en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *