Odense

Date-night i Odense

Min mand og jeg gør meget ud af at komme ud for os selv en gang imellem og bare nyde hinandens selskab på en date. Det er svært at få tid til med to små børn, men netop derfor nyder vi tiden i hinandens selskab endnu mere. Det giver os mulighed for at se hinanden og tale sammen på en måde, som vi ikke altid har tid til i hverdagen.

På vores seneste date-night i lørdags talte vi dybere og længere, end vi har gjort i ugevis, og det var helt fantastisk at mærke hinanden igen. Sådan en aften er virkelig en vitaminindsprøjtning til vores forhold.

Lidt om vores aften…

Han havde inviteret mig på Oluf Bagers Gård i Odense, og hold da op for et lækkert sted! Jeg er ikke så meget til fine restauranter, men nogle gange skal den bare have lidt ekstra – og det fik den.

Selve restauranten ligger i et romantisk, gammelt bindingsværkshus, og man går ind gennem porten fra den gamle brostensgård, som ligger dejligt fredeligt, og hvor man også kan sidde og spise. Vi valgte dog at sidde indenfor, selvom vejret var fint, for jeg synes ikke, det er helt nok sommer til at sidde ude om aftenen endnu.

Hverdagsluksus til sjælen

Vi bestilte den 9-retters aftenmenu, som serveres som en form for tapas, tre små retter ad gangen. Maden var de fineste danske råvarer som kartofler, kalv, gulerødder og torsk, og selvom jeg normalt foretrækker et godt, solidt måltid, må jeg indrømme, at jeg var vild med konceptet (og så ser man altså også lidt mere elegant og date-agtig ud, når man nipper til småretter).

Hele turen var virkelig det, jeg vil kalde hverdagsluksus (som jeg også omtalte i mit seneste indlæg), og jeg var imponeret over, hvor let det egentlig kunne klares – og det er netop min pointe med dette indlæg: husk nu at tage tid til jer selv og jeres parforhold, og gør gerne lidt ekstra ud af oplevelsen, så hele din krop bliver fyldt op med positive følelser og god energi fra starten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *