Den bedste mobil til børn

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu er det blevet tid til at jeg skal købe en ny mobil til den ældste. Hun havde fået min aflagte iPhone, da jeg skulle have en ny, men det blev en særdeles kort fornøjelse. Hun endte nemlig med at have den i lige godt en time, inden hun havde tabt den på stuegulvet, og skærmen var komplet splintret.

Hun blev frygtelig ked af det, og var næsten ikke til at trøste, så jeg måtte naturligvis love hende, at hun fik en ny, så nu er jeg gået på udkig efter en. I den forbindelse er det store spørgsmål så naturligvis, hvad er den bedste mobil til børn? En ting står i hvert fald klart for mig, og det er, at det nok ikke skal være en iPhone igen.

For det første er de dyre og for det andet er de ganske enkelt bare ikke holdbare nok. Jeg har selv haft 4 iPhones, og der er endnu ikke nogen af dem, der er kommet helskindet gennem at have mig som ejer. Så det er ikke så mærkeligt, at der er mange børn, der smadrer dem.

Det skal dog med det samme også siges, at jeg ikke er så skarp på det marked, hvilket bunder i, at jeg er komplet ligeglad med det, men ud fra hvad jeg har kunne læse mig frem til, så er en Huawei et godt bud på en prisvenlig model, der kan mere eller mindre det samme som en iPhone, uden jeg skal betale 5000 kroner for noget hun sandsynligvis ødelægger eller smider væk inden der er gået et par måneder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *