Drop bilen og kom i form

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange mennesker snupper bilen, når de skal på arbejde. Der kan dog være en stor gevinst at hente ved at tage cyklen istedet. Gør man det, vil man nemlig hurtigt få den daglige motion. Hvis der er langt, så kan man spænde cyklen bag på bilen og tage de sidste par kilometer på arbejde uden bilen. Det vil desuden give økonomisk vinding at droppe bilen. 

Det anbefales, at man dyrker motion i 30 minutter om dagen — eller blot holder sig fysisk aktiv. Men mange mennesker har svært ved at tage sig sammen til det, når de har fri. Derfor kan det være en god idé at droppe bilen til arbejde, og istedet cykle, gå eller løbe. Det kræver, at man har lidt mere tid om morgenen, men faktisk behøver det ikke at tage meget længere tid. Bor man langt væk, kan man nemlig tage bilen og spænde cyklen bag på. Så vil man kunne stoppe et par kilometer, før man når arbejdspladsen og cykle derfra.

Det er noget, jeg har tænkt mig at forsøge med. Jeg har nemlig langt til arbejde, men min plan er, at jeg tager bussen med cyklen det første stykke på arbejde, og så vil jeg stå af et par stop før, så jeg kan tage cyklen det sidste stykke.

 

Ikke kun på arbejdsmarkedet folk dropper bilen

Faktisk er det ikke kun på arbejdet, at folk dropper bilen. Faktisk viser det sig at privatbilen er på retur i flere højindkomstlande — der er nemlig færre unger der tager kørekort til bil. Noget tyder dog på, at det ikke er tendensen i Danmark, hvor et forslag om, at man nu tage kørekort, når man er 17 år. Der er dog visse ting, man skal være opmærksom på — blandt andet må man ikke køre alene, før man bliver 18 år. Man skal således have en person, der har minimum 10 års erfaring som bilist, og som er fyldt 30 år.

Om det vil øge antallet af folk, der tager kørekort, må tiden vise.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *