En godt og enkelt sparetip

Hvis du ligesom mig er en kvinde der er vild med bolig og mode, er der en god sandsynlighed for, at du har abonnement på både et par modemagasiner og boligmagasiner, det ved jeg i hvert fald at jeg har. De sidste mange år har jeg både troligt fået Bolig og Eurowoman ind af brevsprækken – men det er slut nu, og det er deres egen skyld.

Forleden dumpede Eurowoman nemlig ind af brevsprækken og med det var der et girokort på et par hunderede kroner, hvilket jeg ikke brokker mig over, men det var ikke det eneste der var med. Der var nemlig også en reklame for Flipp, noget jeg kan huske at have set et sted før, men aldrig rigtig sat mig ind i hvad var.

Det er en tjeneste, hvor man kan læse en lang række magasiner online på sin iPad eller lignende, jeg mener der er adgang til omkring 40 forskellige blade, og heriblandt er der altså også Boligliv og Eurowoman, og til 99 kroner om måneden er det noget billigere i længden, men her stopper de gode nyheder dog ikke.

Jeg havde det i forvejen

Det viste sig nemlig, at der jeg var stødt på navnet tidligere var i forbindelse med mit telefonabonnement hos Telmore, hvor det simpelthen er en del af det, hvilket betyder, at jeg har haft det gratis i flere år uden at være klar over det. Jeg blev glad over at finde ud af det og med tanken om at kunne spare omkring 1000 kroner om året i fremtiden, på den anden side blev jeg også lidt knotten over ikke lige at have tjekket mobilabonnement ved Telmore, da jeg kunne have sparet en masse penge, hvis jeg have åbnet mine øjne.

Så mit enkle sparetips til alle mine læsere, er ganske enkelt, at i lige skal åbne øjnene 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *