Er blevet udvalgt til at planlægge årets julefrokost i Århus

På mit arbejde har vi forskellige forskellige udvalg, som står for at arrangere fester, købe gaver til de ansatte og så videre. Jeg har meldt mig til festudvalget, og det betyder, at jeg nu får nok at se til i den kommende tid. Vi er nemlig gået i gang med at planlægge årets julefrokost, og sådan en afholder man ikke bare lige, når man er over 40 ansatte i virksomheden. Derfor er det heller ikke en opgave, man bare kaster sig hovedkulds ud i; man skal ville det. Og det vil jeg.

Jeg har nemlig altid godt kunne lide at have en finger med i spillet, når der skal arrangeres fester og arrangementer. Sådan var det, da jeg gik i folkeskole, sådan var det, da jeg gik i gymnasiet, og sådan er det nu, hvor jeg har fast arbejde. Jeg har altid godt elsket at skabe de helt rigtige rammer. Måske jeg skulle have været festarrangør? Nå, sådan blev det ikke. Og det har jeg det fint med.

Men hvad skal der så ske på selve dagen? Indtil videre har vi besluttet os for, at det skal foregå i Århus. Det er her, arbejdspladsen ligger, så derfor er det også et helt fint udgangspunkt at tage fat i. Vi skal egentlig bare finde ud af, hvem der skal med, for vi har fundet et eventbureau, der kan hjælpe os med at arrangere julefrokoster. Dem kan du se her.

Det er egentlig fordi, at det er en ret så uoverskuelig opgave, hvis vi både skal finde lokaler selv samt sørge for mad og underholdning. Det er der alt for meget arbejde i, og det er ikke noget, vi får løn for at arrangere, hvis jeg gør det — derfor er det fint, hvis dét, vi skal arrangere, er, at transport samt eventuel overnatning. Jeg glæder mig i hvert fald.