Er jeg blevet snydt i alle de år

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er efterhånden 6-7 år siden jeg købte min trofaste HP printer i Fona. Det er ikke fordi mit behov for at printe er ekstremt, men det bliver da alligevel til en del sider hver med. Jeg er på mange måder af den gamle skole, og kan gode lide at have mine officielle papirer i papirform og sat i en mappe. Desuden er jeg god til at skrive breve til veninder og sende dem fysisk, da det bare er noget andet med et rigtigt brev, så ja, nogen sider bliver det da til.

Hver gang min printer er løbet tør, har jeg troligt gået ind til de rare mennesker i Fona, sagt modellen på min printer og fået en eller to nye patroner og betalt i dyre dommer. Jeg kan ikke huske den præcise pris, men tror jeg betaler omkring 500 kroner hver gang, hvilket ikke er meget mindre end jeg gav for printeren i sin tid.

En af mine veninder har nu forklaret mig omkring “kompatible patroner”, eller uoriginale hvilket nok er den mest rammende betegnelse. Jeg går meget op i mærkevare, og og kunne ikke drømme om at købe en kopitaske eller lignende, men med printerpatroner har jeg ikke de helt store præferencer, og når jeg så kan se her at jeg kan spare op til 80%, så kan jeg ikke helt lade være med at tænke om jeg er blevet snydt og har betalt tusinder af kroner for meget.

Jeg kan slet ikke se, hvad problemet skulle være ved at skifte. Blæk er vel blækP

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *