Har købt nogle billige lamelgardiner

Jeg har nu gået og været lidt træt af lejligheden i noget tid. Det gør jeg ofte, og det er faktisk lidt irriterende, men jeg er nok lidt rastløst anlagt, hvis man kan sige det. Jeg bliver i hvert fald hurtigt træt af mine omgivelser, hvis der ikke sker noget engang imellem. Så synes jeg, de begynder at kede mig en smule. Førhen plejede jeg at flytte engang om året, men det er en enormt stressende tilværelse, og det er ikke altid, at ens venner synes, det er så fedt at hjælpe med at flytte hele tiden. Den lejlighed, jeg bor i nu, er jeg faktisk også rigtig glad for, og jeg har derfor heller ikke lyst til at flytte lige nu.

Derfor gik jeg i tænkeboks, for noget skulle der ske. Først gik jeg ud for at finde et loppemarked, hvor jeg kunne købe mig nogle ‘nye’ spisestuemøbler, og det fik jeg gjort. Jeg er rigtig glad for dem, for de klæder mit hjem godt – men var ikke helt nok. I tænkeboks igen. Kunne et par nye gardiner måske være løsningen? Det måtte jeg prøve, så efter en søgning i google fandt jeg en side, hvor man kunne købe billige lamelgardiner, og jeg fandt hurtig nogle, der bare var vildt flotte. Det er altså dejligt, når den slags ikke kræver så meget research. Generelt plejer jeg at bruge enormt lang tid på sådan noget, men der var lige præcis dem, som jeg altid gerne har ville have. Har lige fået sat dem op med hjælp fra min søde veninde, og jeg er rigtig glad for dem. Nu kan jeg i hvert fald godt vente et år med at flytte 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *