Sove

Hvilken børneseng skal vi vælge?

Efter at vi for en måneds tid siden renoverede min søns værelse, er det nu min datters tur. Det skal have den helt store tur, og jeg har været i gang med planlægningen længe. Jeg vil gerne give hende et rigtigt prinsesseværelse, for hun er helt tosset med den slags. På den anden side vil jeg ikke falde i den klassiske fælde med at drenge er til blåt og piger til lyserødt – men det ser ud til, at mine børn passer perfekt i de kategorier.

Så mange beslutninger…

Jeg vil gerne give min datter et fantastisk værelse, som passer præcis til hendes ønsker, men vi skal også finde en fornuftig balance. Hun vokser trods alt hurtigt i denne alder, og jeg vil gerne give hende et værelse, som hun også er glad for om et par år.

Jeg har kigget på et par forskellige juniorsenge og børnesenge, og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal vælge. Der er helt utroligt mange, og den helt store beslutning for mig er, om vi skal gå all-in og købe en konceptseng til hende, eller om vi skal vælge en mere neutral model, og så nøjes med dekoration på de ting, der nemt kan skiftes ud.

Noget langtidsholdbart

Jeg har blandt andet fundet denne prinsessekaret, som jeg tror, hun ville være helt tosset med. Hvis vi køber den, skal den skiftes ud om nogle år, når hun måske ønsker et mere afdæmpet værelse. Hvis vi vælger en neutral model, kan hun måske beholde den helt indtil hun skal skifte til en teenage-seng, men det er jo aldrig til at vide, om den plan holder. Hun er trods alt stadig i en alder, hvor hun indimellem tisser i sengen, og hvor legen nogle gange er lidt voldsom, så måske trænger den til udskiftning inden den tid.

Jeg vil hjertens gerne høre jeres gode råd – hvordan laver vi bedst et børneværelse til en pige på 3 år, som både er fantastisk nu og om nogle år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *