Jeg hader Nationen! (og elsker dem)

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis studenterhuen trykker, er der nok en god sandsynlighed for, at man aldrig kommer til blive madlem af Ekstra Bladets rabiate kommentatorer Nationen!, det virker i hvert fad ikke som om at de har så mange brikker at rykke med. Alligevel er Eb begyndt at give dem mere og mere plads, hvilket vel siger mere om EB end medlemmerne.

Nu kan det sågar blive nyheder, hvad folk skriver, og det er så hvad historien om en lille dreng der skulle tisse er blevet. Han har sammen med sin mor været i LEGO butikken i København, og har forsøgt at låne et toilet, men har fået at vide, at det ikke er muligt og har fået at vide, at han måtte gå ud og finde et offentligt. Hvilket i overskrifter (se her) så er blevet til, at han nærmest er blevet smidt ud, for at have spurgt – man bliver så træt.

Det er det jeg virkelig hader ved Nationen!, for det er vel ikke LEGO’s ansvar at der skal være et toilet til alle besøgende, folk er blevet så forkælet. Det jeg så elsker, er den “selvjustits” der opstår når andre brugere begynder at kommenterer på dette. Det er god underholdning.

Jeg undres, væmmes og så underholdes jeg også 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *