Jeg har lagt cigaretterne på hylden

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er stoppet med at ryge cigaretter. Det har været en svær beslutning at holde fast i, men ikke desto mindre har jeg gjort det. I skrivende stund er det ved at være halvanden måned siden, jeg røg min sidste cigaret, og det er superfedt. Jeg begynder at kunne mærke, jeg får mere energi – og samtidig undrer jeg mig over, hvordan jeg har kunne bruge så megen tid på at ryge cigaretter. Det giver ikke rigtig nogen mening for mig, for så meget tid synes jeg nu heller ikke, at jeg har. Men nok om det.

Hvordan kan jeg mærke det? Jeg kan mærke, at jeg er blevet en smule gladere. Det er dejligt. Og så kan jeg mærke, at jeg ikke er så forpustet længere. Dog bliver jeg nødt til at indrømme, at jeg er begyndt på e-cigaret i stedet for. Det er mest, fordi jeg gerne vil have min pause fra hverdagen. Men jeg glæder mig da til, at jeg stopper med den. Det er min plan, at jeg skal det, inden så længe, og det bliver virkelig lækkert.

Jeg har for nu besluttet mig for, at jeg går et par miligram nikotin ned om ugen. Det er superfedt, og jeg er da glad for, at det overhovedet er muligt at droppe cigaretterne sådan, som jeg har gjort det her. Var det ikke det, ville det være supertræls, for så tror jeg ikke, at jeg nogensinde var stoppet.

Min bedstemor døde tidligt, fordi hun var ryger. Det vil jeg ikke ønske for mine børn eller børnebørn, at de skal opleve. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil droppe cigaretterne, så jeg ikke kommer til at udsætte dem for det. Det ville være det værste, der kunne ske – og derfor gør jeg altså en indsats for at ændre mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *