Jeg mangler et par julegaver

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er rigtig glad lige for tiden, og det er jeg af mange grunde. Hvorfor? Blandt andet fordi jeg har fået købt mig noget, jeg er rigtig glad for. Det er en form for julegave, som jeg lige har besluttet mig for, at jeg vil give til mig selv. Det er noget, der er lidt vildt, for jeg plejer faktisk ikke at give mig selv julegaver, men mine forældre har frabedt sig at få noget i år – og derfor har jeg lidt flere penge til overs, som jeg kan forkæle mig selv med. Det er jo fedt nok.

Mine børn skal også have gaver

Mine små guldklumper skal naturligvis også forkæles lidt ekstra, men sådan er der jo så meget. Det kan I få mere at vide om på et andet tidspunkt, for det går jo ikke, at jeg skriver det herinde, når nu den mindste er begyndt at læse.

Mangler stadig et par gaver

Jeg har på nuværende tidspunkt købt mig et par julegaver. Jeg har givet mig selv nogle bamsestøvler, og jeg kan desværre ikke afsløre, hvad jeg har givet mine familiemedlemmer og børn. Det er ikke noget, der stresser mig, at jeg stadig mangler nogle gaver, men sådan er der jo så meget. Jeg kan godt nå det hele, og jeg er jo så heldig, at jeg altid har internettet, hvor jeg kan købe gaver, hvis jeg mangler nogle. Det er super, og jeg kan ikke rigtig forestille mig en verden, hvor der ikke er et internet – for så ville jeg for alvor stresse her i den søde juletid!

Ellers går jeg sådan set bare og venter på, at det bliver jul. Og jeg har faktisk rigtig svært ved at vente, men sådan er det at være Urban Mum. Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *