Gardiner

Jeg skal have nye gardiner!

Jeg sætter stor pris på at have et pænt og præsentabelt hjem, og derfor gør jeg meget ud af at holde mig opdateret på de seneste modetendenser, og samtidig sørge for at skifte tingene ud, når de trænger til det. Nu er det blevet tid til at udskifte de gamle gardiner. Jeg har besluttet mig for at udskifte alle gardinerne i hele hjemmet, for det kunne de godt alle sammen trænge til. I den forbindelse skal jeg have fundet nogle flotte og passende gardiner til badeværelset, stuen, køkkenet og husets værelser, herunder børnenes værelser. Jeg har besluttet mig for at være kreativ og prøve at vælge nogle forskellige gardintyper til de forskellige rum. Det skal nok blive en spændende og sjov udfordring, som jeg glæder mig til at kaste mig ud i.

Gardiner til husets værelser

Først og fremmest har jeg gjort mig nogle tanker omkring hvilke gardiner jeg gerne vil have i mit soveværelse. Til soveværelset har jeg tænkt mig at købe et par praktiske rullegardiner. Rullegardiner fylder minimalt i vinduet, og hermed kan jeg udnytte dagslysets fulde potentiale. Jeg elsker at få lys ind i rummet, og derfor synes jeg at rullegardiner er perfekte til soveværelset. Jeg har valgt at det skal være et par rullegardiner med mørklægning. Jeg sover bedst når rummet er fuldstændig mørkt, og derfor får jeg den bedste nattesøvn når jeg har mørklægningsgardiner.

Til børnenes værelser har jeg givet børnene indflydelse på, hvilke gardiner de skal have. Jeg har valgt at det skal være et rullegardin, da de er de mest praktiske gardiner, men børnene har selv fået lov til at bestemme farverne på gardinerne. Emma har valgt at hun gerne vil have et rullegardin i lys rosa, fordi det er hendes yndlingsfarve, og Albert har valgt et rullegardin i en flot grøn farve. Børnene er lige så spændte på at få de nye gardiner som jeg er, og de glæder sig så meget at jeg tilmed har fået dem til at rydde op på deres værelser, så værelset er klar til de flotte nye gardiner.

Gardiner til køkkenet, badet og stuen

Til stuen har jeg valgt at vi skal have nogle flotte lamelgardiner, og jeg har valgt at købe dem i hvide. Jeg har bestilt gardinerne med flere forskellige lameltykkelser, så de passer perfekt til de forskellige vinduer. I stuen har vi nemlig et stort glasparti, hvor gardinerne med de store lameller skal hænge, mens de mindre vinduer skal have gardinerne med de små lameller. Ud til køkkenet har jeg bestilt de flotteste hvide plissegardiner, som kommer til at hænge smukt i køkkenets 2 vinduer! Det bliver alletiders. Ud til badeværelsesvinduet har jeg bestilt en persienne, da denne gardintype passer perfekt til vådrum. Jeg har bestilt persiennen i en flot aluminiumsfarve, som passer godt til stilen ude på badeværelset. Jeg har bestilt alle mine nye gardiner her, og har fået dem til en fordelagtig pris, så nu venter jeg bare på at de kommer med posten, så jeg kan få hængt dem op i mit hjem.