Jeg skal på et romantisk weekendophold i weekend

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har mødt en fyr. Det er virkelig fantastisk, for det havde jeg faktisk ikke regnet med, at jeg ville, imens jeg har den lille. Faktisk føler jeg slet ikke, at jeg har tid til det, men det ene tager det andet, og jeg er rigtig glad for min beslutning om, at det skulle være os. Det er noget, vi først lige har besluttet, og derfor har I heller ikke hørt om det før nu.

Det bliver så romantisk med et weekendophold

Nå, men nu ved du det. Det er sådan, at vi har booket et lækkert weekendophold i weekenden på fantastiske Hindsgavl Slot, der er beliggende ved Middelfart på Fyn. Her skulle være en fantastisk natur med udsigt til Lillebælt. Det er præcis sådan noget, der taler min indre romantiker. Og jeg er så vild med, at han har inviteret mig hertil, og det er altså skønt. Jeg vil aldrig glemme denne romantiske gestus.

Hvad skal der så ske?

Jeg ved ikke, hvad der skal ske, men man har dog lov til at håbe på lidt romantiske stunder 😉 Slottet ser i hvert fald helt fantastisk ud, og det siges at selveste H.C. Andersen fandt på mange af sine eventyr her. Eller i det mindste fandt inspiration hertil. Der altså lagt i ovnen til en weekend med masse historie — og måske det også bliver begyndelsen på mit eget eventyr? Jeg har jo altid drømt om at stifte en rigtig familie. Om det så er med sammenbragte børn og det hele. Det gør ikke noget. Det er bare sådan, det er.

Gad vide hvad fremtiden bringer

Det bliver spændende at se, hvad det skal blive til med mig og Thomas. Det er nemlig meget nyt endnu, og derfor er det endnu ikke sikkert, at vi bliver gift eller noget. Jeg tager én dag ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *