Jeg tager ungerne med til Mallorca

Jeg havde egentlig affundet mig med, at det ikke blev den sommer vi havde håbet på i år, og solen bare ikke kom. Men så skete der noget, som fik mig til at ændre mening, og det var rent faktisk det gode vejr. Her i slutningen af august fik vi lige et par dage med sommerligt vejr og temperaturer omkring 25 grader, og det fik mig til at se hvor meget jeg elsker sommer og sol.

Ungerne legede ude til langt efter spisetid, og havde det bare så lækkert, som man bør have, når det er sommer. Jeg tror næsten jeg havde glemt, hvor fantastisk sommer er, og derfor også havde accepteret, at det bare ikke skulle blive sommer i år – men skid hul i det.

Da jeg så vejrudsigten i går aftes der bare sagde regn efterfulgt at lavere temperaturer, var jeg lige ved at få en øjeblikkelig depression, og hoppede straks online og begyndte at lede efter charterrejser til en pris der var til at betale, og jeg fandt faktisk en. En rejse til Mallorca med ungerne for under 10.000 for en uge i Alcudia, det synes jeg er en god pris, og da det langt fra er første gang, jeg har pigerne med, ved jeg også at det er alle pengene med. Vi rejser fra Hamborg, hvilket gør, at vi spare en masse penge, og så kan jeg godt leve med at det tager et par timer i transport.

Jeg har det lidt dårligt med at rive dem ud af deres hverdag, men jeg har mulighed for at tage en uges ferie, og de går nok ikke glip af noget, der ikke kan indhentes et andet sted, så beslutningen er taget, dankortet er svunget. Vi tager af sted om to uger, så nu går jeg og håber på, at vejret ikke rent faktisk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *