Kørekort til datteren

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min datter er ved at være den alder, hvor hun snart skal begynde på kørekort. I dag har vi jo en forsøgsordning, som betyder at man allerede som 17-årig kan starte med at tage kørekort og derefter køre bil sammen med en erfaren bilist som ledsager indtil man fylder 18. Jeg synes det er vildt, at det allerede er tid til, at hun må køre rundt i trafikken. Det betyder, at hun er ved at blive voksen trods jeg ikke er blevet ældre. Det er jo sjovt, som det fungerer.

Anbefalinger til kørekort

Da hun snart skal til at vælge kørelærer, søger jeg anbefalinger hos jer. Har I hørt om nogen kørelærer, som man skal vælge? Eller en man bestemt ikke skal vælge? Så skriv det gerne. Lige pt har vi udkig på Stjernqvist, som er en køreskole i Københavnsområdet. Det er en køreskole, som vi indtil videre udelukkende har hørt godt om. Jeg har blandt andet hørt fra andre mødre, at deres børn var utrolig glade for både teori- og køreundervisning. De blev taget seriøst og der var stor fokus på kvalitet. Hvis I har andre gode råd, så modtages de med kyshånd. I kan læse mere om Stjernqvist og deres bil kørekort her.

Betaling af kørekort

Jeg er nysgerrig på at vide, hvad I har aftalt med jeres børn i forhold til betaling? Jeg har hørt flere forældre, som betaler deres børns kørekort på den betingelse, at de ikke begynder at ryge. Har I gjort noget lignende? Herhjemme har det hele tiden været aftalt, at de får betalt deres kørekort. Hvis de så gerne vil have en bil at køre i, så må de selv spare sammen til en lille gammel bil. Jeg har på forhånd sagt, at jeg ikke vil undvære min bil konstant, så derfor må de selv betale. Jeg tror også, at det er en god øvelse for dem selv at spare sammen til noget stort. Hvad tænker I om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *