Mode med mere

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er fejende flot, når Julie Fagerholt folder sig ud I tøjdesign. Der er højt til loftet når skjorter med silkeprintser dagens lys. Der skabes samhørighed til bukserne og det er et af kendetegnene ved hende. Her er det den højeste fællesnævner både i kvalitet som design. Det hænger sammen og er svaret på sofistikeret udtryk og feminint indtryk. Med kollektionen Heartmade rører hun ved noget dybt – både hos den der bærer tøjet og dem der kigger på. Det er naturligvis håndværk med mere end et strejf af kunst, når man ser på de lækre blazerjakker, der giver gallakjolen ekstra glans og et par rå jeans elegance. Der er sandelig til hverdag og fest. Man bliver helt sikkert nødt til at se mere – her.

Som man kan se er der alle muligheder for at kombinere sig frem til både et klassisk enkelt look og det ekstraordinære. Det jordnære og det ophøjede. Du finder virkeligt gode tilbud på unik damemode, når du lader øjnene køre ned over de mange tilbud på flot design. Her er stort udvalg i skjorter og tilsvarende buks og masser af jakker til brug i både sommerens kølige aftener og vinter frosne dage. Der er til ude og inde, og med en garanti for du ikke vil forsvinde i mængden. For der er klasse over det.

Der er ud over hjerte og energi lagt sans for perfektionisme ind. Det mærker man, når man har tøjet på og forundres over den særdeles gode pasform. Det kropsnære der omslutter og giver tryghed. Det smitter af når man bærer noget tøj man synes særligt om. I hverdagen på jobbet, når der skal præsteres og måske præsenteres – ja man sætter tit hele sin personlighed i spil i jobbet. Men der er hjælp at hente for at udtrykket bliver fuldendt. Til festlige lejligheder varierer tøjvalg efter begivenhed. En barnedåb er det enkle og fredagsbar med mulighed for mere kan godt blive et udstyrsstykke. Her kan der godt blive brug for det store spejl – og endnu en tur på nettet efter mulighed for sammensætning eller udvidelse af eget sortiment.

Med Heart bliver det håndværksmæssige kombineret med nordisk enkelt design og tilført stil og elegance. Det er lige fra hjertet – beklædning til de små og store begivenheder i livet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *