Mor skal have nye negle

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har længe gået og overvejet om det var tid til at få nye negle. Nej, det er ikke fordi jeg bider negle eller noget som helst i den dur. Men hvis du lige som mig har et arbejder, og har børn, så ved du også at negle bliver slidt, og det kan være svært at holde dem flotte og lækre meget mere end en aften af gangen. Egentlig har jeg for mange år siden svoret, at jeg aldrig skulle have falske negle, og så hellere vil have naturlige, der er lidt mindre plejet. Jeg er ikke på nogen måde fanatisk modstander af plastik kirurgi, men jeg synes bare at den naturlige skønhed er den smukkeste.

Forleden havde jeg dog tøserne over til den tøsemiddag, vi holder hver anden måned, og her var der ikke bare en, men hele to af tøserne, der havde skiftet til gelenegle, og det så virkelig godt ud. Faktisk gik der længe før jeg fandt ud af, at det ikke var “hendes egne” negle, med at det var nogen der var blevet sat på. Det fik mig faktisk til at ændre min opfattelse en smule. Det er nemlig ikke fordi jeg er i mod at man gør noget ved sig selv overhovedet, jeg er bare i mod, når kvinder kommer til at se falske ud, hvilket er noget af det værste jeg ved.

Hun havde købte de kunstige negle (det hedder åbenbart kunstige og ikke falske 🙂 ) hos denne webshop, og havde selv sat dem på, så det skal jeg da bare prøve. Det gode ved denne slags “snyderi”, er at det er lige til at pille af igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *