Neglelak

Neglelak er min hverdagsluksus

Jeg har altid elsket neglelak, og da jeg var teenager, var mine negle næsten altid lakerede – og som den følelsesfulde type, jeg var, var de foretrukne farver selvfølgelig sort og knaldrød. Min samling har dog altid bestået af stort set alle regnbuens farver, og jeg nyder at kunne vælge lige den farve, der passer til mit humør.

MEN… det der med selvforkælelse er jo som regel det, der ryger først, når man bliver mor. Enten har man ikke tid, eller også er man for træt – og jeg har oplevet, at det faktisk også betød mindre for mig at være velplejet fra top til tå. Så længe jeg er nogenlunde nyvasket, er det faktisk en succes.

Tid til mig selv

Jeg har dog altid sørget for at pleje mine negle, og det er en lille luksus for mig, når jeg har tid til at lakere dem jævnligt. Nu er børnene efterhånden så store, at jeg ikke behøver at være over dem hele tiden, så jeg er for alvor kommet i gang med lakkerne igen.

I første omgang overvejede jeg, om jeg skulle investere i en UV-lampe, så jeg kan lave shellac derhjemme. Det holder meget længere end almindelig neglelak, men jeg er kommet frem til, at jeg foretrækker den almindelige lak, som er hurtig at lægge – selvom jeg så skal gøre det lidt oftere.

En lille anbefaling fra mig

Lige for tiden kan jeg næsten ikke vente, til mine negle skal have næste omgang. For nogle uger siden fik jeg nemlig en frygtelig kriblen i fingrene efter fornyelse, så jeg fik købt 5 nye farver til samlingen, og nu kan jeg slet ikke kan vente med at prøve dem alle af.

I min søgen faldt jeg over shoppen minta.dk. Jeg har aldrig hørt om den før, men jeg kan da lige love for, at jeg skal købe derfra igen. De har et enormt stort udvalg af farver, og jeg fik vist også købt et par stykker mere, end jeg egentlig havde regnet med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *