Tapet børneværelset

Ny indretning på børneværelset

Vi har givet os i kast med at indrette børneværelset, og i dette indlæg vil jeg komme med de ideer jeg har haft omkring indretningen. Læs med her.

Som nævnt før her på bloggen har jeg 2 skønne børn. I denne omgang er det min dreng som skal forkæles med ny indretning af værelset og nye møbler. Jeg har længe gået og overvejet hvad vi skal gøre med værelset. En ting som vi er kommet frem til at det skal være et rigtig drengeværelse frem for et børneværelse.

Stor fan af Messi

Som mange drengebørn er min dreng også stor fan af Messi og vil have alt merchandise med ham. Vi har købt et rigtig fint fototapet hvor netop Messi er ved at sparke frispark og står klar ved bolden. Det fototapet har vi sat op på den ene side af væggen og på væggen ved siden af har vi malet et fodboldmål. Selve stolperne på målet er malet på og inden for stolperne har vi monteret noget rigtig fodboldnet. Vores søn er vild med det og elsker at være på hans værelse nu.

Der findes et hav af forskellige wallstickers og fototapeter, til både mænd, kvinder, piger og drenge. Så til vores pige vil vi går i gang med at indrette hendes værelse som et prinsesse univers, og vi bruger meget inspiration fra Disney filmen frost, som hun i øvrigt er helt tosset med. Jeg har set en simpel hjemmebygget træseng, hvor der er lyskugler monteret i toppen, og på den måde giver lys. Jeg har en masse tanker om indretningen, men er endnu ikke kommet så langt endnu. Al tid tager tid og vi må tage et skridt af gangen. Men en ting er sikkert, jeg vil holde jer opdateret her på siden.

Hej så længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *