Ny lampe over spisebordet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg skal have en ny lampe over mit spisebord i spisestuen. Jeg er i tvivl om jeg blot skal have en eller om jeg skal have to ens hængende ved siden af hinanden, så der er mere lys. Det er nemlig et mellemlangt spisebord jeg har. Jeg synes det er så vigtigt med lamper. Man tænker ikke rigtig over dem, men alligevel har de så afgørende betydning for, hvilken stemning der kommer i rummet.

Indtil videre har jeg kigget på lidt forskelligt. Jeg overvejer om det blot skal være nogle billige lamper fra Ikea, Ilva eller lignende. Jeg overvejer også om jeg skal have nogle flottere og mere kvalitetsbevidste lamper. Det er klart, at jeg helst vil have det sidste, men det koster også lige dét mere. Især hvis jeg ender med at skulle købe to. Til gengæld er det måske pengene værd, hvis jeg bliver meget mere glad for dem end for den billigere løsning. Jeg skal trods alt helst have dem i mange år.

Lun på Flowerpot lamper

Lige nu er jeg lun på Big Flowerpot pendel. Jeg synes virkelig, at det er nogle fine lamper. Flowerpot fås i mat sort, som jeg er ret vild med. Jeg synes dog også den dybe røde farve er ret fed. Men den passer knap så godt ind i min spisestue, så det bliver nok den matte sorte, hvis det er. Du kan se lamperne her. Det er selvfølgelig dem, som kan hænge ned fra loftet jeg kigger på. Er de ikke flotte?

Har du nogen gode ideer? Det kan være du tænker noget helt andet. Har du erfaring med diverse lamper over spisebordet? Hvis du har nogle ideer til, hvilke jeg kan vælge og om det er bedst med en eller to lamper, når jeg har et mellemlangt spisebord, så kommenter her. Det vil være en kæmpe hjælp for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *