billige mobilabonnement

Nye prisbillige mobilabonnementer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi er så heldige i danmark, både med vores velfærdssystem og den lige konkurrence vi  har her i landet. På netop mobilmarkedet er konkurrencen stor, og det er til gavn for os forbrugere i sidste ende. Små teleselskaber dukker på hele tiden og udfordre de store og etableret virksomheder.

Der findes rigtig mange forskellige mobilabonnementer og det er fordele og ulemper ved dem alle. Mange selskaber fokusere kun på pris, taletid og data, hvilket også kun er det jeg er interesseret i. Jeg er på udkig efter et billigt abonnement, uden alle mulige tillægstjenester. Jeg har kigget på et par forskellige billige abonnementer og he er hvad jeg er kommet frem til.

Oister mobil abonnement

Oister mobilselskab er et datterselskab som er ejet af 3. Selvom om Oister fokusere på prisen og faktisk er landets billigste, inkludere alle deres abonnementer 4G og data i udlandet. Ligeledes tilbyder også en lille rabat på et udvalg af telefoner, hvis du tegner et af deres abonnementer. Det som umiddelbart passer bedst til mig, er deres 12 timers tale og 12 GB data, som kun koster 89 kr. om måneden.

CBB Mobil

CBB tilbyder ligeledes billige mobilabonnementer, hvor de har delt dem op i kategorier, med henholdsvis DK abonnementer og EU abonnementer. Det betyder at hvis du vælger af DK abonnement, som ofte er en del billigere, kan du ikke bruge data i udlandet. Af deres abonnementer som passer bedst til mig, er deres 30 timers tale og 30 GB data til 119 kr. pr. måned.

Call me mobil

Callme har fire abonnementer, hvor 3 af dem kan bruges i EU. Deres billigste abonnement, hvor der er inkluderet EU data koster 149 kr. pr. mdr, og ville være det abonnement som passer bedst til mig.

Efter jeg nøje har studeret de forskellige selskaber, har jeg valgt Callme. Primært på grund af deres gode omtale de har fået på deres kundeservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *