Økologisk barnevogn? Noget for mig

For mig har sikkerhed altid været ekseptionelt vigtigt. Det gælder mange forskellige aspekter i livet. Om jeg skal ud og løbe på rulleskøjter, have ny bil eller jeg skal se på udstyr til familien. Safety first, som vi siger herhjemme, og derfor har jeg fundet et produkt, hvor alt går op i en højere enhed. Økologi og sikkerhed i en højere enhed.

Den økologiske barnevogn

Jeg følger virkelig meget med inde på Naturebaby.dk – det er en meget spændende webshop, fordi de ligesom jeg har fuld fokus på økologi og bæredygtige produkter. Og det har været svært ikke at købe alle deres nye produkter.

Indtil nu har jeg brugt meget tid og også en del penge på at mine børn går i økologisk tøj. Jeg så en dokumentar omkring produktion af tøj, og indså, at det på ingen måder er en produktionsform, som jeg kan støtte op om. Derfor har jeg handlet hos Naturebaby lige siden, da jeg så, hvor stærke de var på salg af økologisk tøj.

Økologisk barnevogn

Men da jeg så, at man nu kan få en økologisk barnevogn fra naturkind også. Jeg har altid haft det sådan, at når der skal investeres i noget til ungerne, så skal det være sikkert og det skal være bæredygtigt og holdbart. Det kan ikke nytte noget, at vi som forældre slider løs på den klode, vi skal give videre til vores børn. Vi må og skal tænke bæredygtigt for fremtiden. Ellers er det slut for kloden. Derfor er jeg også glad for, at se at barnevognen er lavet af kork fremfor plastik.

Det betyder meget for mig, at det er velrenommerede butikker, som forhandler de produkter, jeg gerne vil have. Og der føler jeg mig sikker med Naturebaby.

Jeg tror helt sikkert, at vi skal have sådan en barnevogn. Den passer perfekt ind i værdier, vi lever efter i min lille familie. Økologi, god kvalitet og et godt sted at handle er simpelthen alt afgørende, når jeg skal finde ny barnevogn.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *