Økologisk børnetøj, essentielt for dit barns ve og vel

Som mor til to, går jeg meget ind for økologi, både i forhold til hvad vi putter i munden herhjemme, men også i forhold til vores tøj. Mens børnene er helt små, bør du som minimum gøre brug af økologisk børnetøj, for at undgå de mange skadelige stoffer, der er at finde i almindeligt babytøj. Babyer er meget sarte og bør ikke udsættes for skadelige stoffer, af nogen som helst slags.

Især det tætsiddende tøj er vigtigt, såsom body og stofble. Har du ikke råd til udelukkende at give dit barn økologisk tøj, bør du prioritere det mest tætsiddende af det. Det er dette der påvirker din baby allermest, da det sidder kropsnært. Du behøves i realiteten ikke have mange forskellige bodyer, det handler blot om hvor ofte du orker at vaske tøj. Selv køber jeg alt mit økologiske babytøj her hos NatureBaby.dk.

Der findes en lang række andre shops online og desværre ikke så mange fysiske butikker, medmindre de er bygget op omkring en netbutik ligesom Naturebaby.dk.

Legetøjet de små leger med, bør også være økologisk og du bør så vidt muligt, kun benytte dig at trælegetøj, som vi kender det fra da vi selv var små. Trælegetøjet indeholdet ikke giftstoffer og du kan roligt lade dit barn sutte og bide i det så meget som det har lyst til, det er jo hvad babyer gør og det skal de have lov til. Det er bare ikke hensigtsmæssigt at de sutter og bider på plastiklegetøj, med en masse skadelige stoffer i. Jeg køber også mit trælegetøj i samme shop, men igen, der findes mange shops der sælger trælegetøj og trælegetøj er i det hele taget mere udbredt end økologisk børnetøj.

Har du selv en anden favorit-webshop, så lad mig endelig høre, jeg syntes ikke der er nok af dem desværre, især ikke når man tænker på, hvor mange forældre der er derude, der går ind for økologi og bæredygtighed og deres små børns bedste ve og vel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *