…og nu er det stuens tur til at få en omgang

Sidst var det børneværelset, men nu er turen kommet til stuen. Den skal have den helt store omgang, og det glæder jeg mig til. Det er nu meget spændende at have en masse for hånden, og jeg glæder mig til at se resultatet af alt det hårde arbejde. Jeg håber, at det kommer til at bære frugt, men jeg er faktisk ikke rigtig i tvivl; det skal nok blive rigtig godt. Det er jeg helt overbevist om.

Gulvafslibning blev første punkt i programmet

Det første, jeg besluttede mig for, at der skulle laves, var, at gulvet skulle slibes. Jeg ringede til dem her, og de viste sig at være et rigtig fint valg. I hvert fald synes jeg selv, at det er blevet rigtig godt, resultatet. Med andre ord kunne det ikke blive bedre.

Nå, derudover ville jeg selvfølgelig gerne have malet væggene. Tvivlen opstod dog hurtigt i mit sind; skal jeg selv male, eller skal jeg hyre en professionel maler? Det er jeg lidt i tvivl om, men ikke desto mindre valgte jeg at gøre det selv.

Og den beslutning er jeg faktisk glad for, for det endte med at blive rigtig godt. Jeg malede dog ikke alle væggene, fordi jeg har læst et sted, at hvis det kun er nogle af væggene, der er malet,  så danner det et spil mellem de forskellige kontraster, hvilket skaber liv i boligen.

Alt i alt blev ovenstående rigtig godt. Og sidst men ikke mindst; jeg har været på loppemarked og købt mig nogle ‘nye’ møbler, som jeg synes passer enormt godt ind i min lejlighed. Det er jeg rigtig glad for, for det er blevet et helt nyt hjem, jeg har fået mig. Næsten. Jeg mangler lige at ordne soveværelset også… og jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret omkring dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *