Så er børneværelset blevet malet og opgraderet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der sker ting og sager herhjemme. Det føles ikke som lang tid siden, min lille datter, Emma, kom til verden, men der er nu alligevel gået tre år. Tiden flyver afsted, og det er ikke altid jeg lige når at stoppe op, trække vejret og betragte alt det, der er sket. Sådan er det ofte, når man står midt i orkanens øjne. Dog har jeg valgt at prioritere dette højt her i det nye år, og derfor er der også allerede begyndt at ske ting og sager. Jeg har blandt andet fået malet børneværelset og lavet lidt om derinde. Det er rigtig fint, og jeg ville ønske, at jeg kunne smide et billede op, men jeg har sådan en lånetelefon lige nu, fordi min egen er til reparation, så jeg har altså ikke mulighed for at tage et billede, hvor skelsættende det end måtte lyde i denne elektroniske tidsalder.

Nå, jeg har også fået købt lidt nye ting til Emmas værelse. Blandt andet sådan en Bilibo-skal, som hun er rigtig glad for. Det synes jeg er vigtigt; at vores unger får nogle gode kvalitetsting, som de kan lege med. Og det gode ved netop sådan en Bilibo-skal er, at de kan bruges til at styrke børns motoriske evner. Samtidig opfordrer det til brug af fri fantasi, hvilket børn både har godt af, men også elsker. Legeskallen styrker samtidig ligevægt og balance — og det er altså skønt at se, at der sker en udvikling, når min datter leger med sit legetøj. Det må jeg indrømme.

Nok om det. Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende tid, for der skal ske en masse ting og sager herhjemme. Emmas værelse var bare en slags generalprøve, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at male endevæggen i stuen. Det er jeg sikker på, nok skal bringe lidt liv i rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *