Sjov med sexlegetøj

Mange går og har den helt forkerte opfattelse, at ens sexliv stort set er ovre, lige så snart man bliver mor. Dette er dog bestemt ikke tilfældet, da det jo bare er det som man gør det til. Det er dog rigtigt, at det bliver sværere at finde tid til de frække stunder, når man har sine børn som tager meget tid. Det var da også svært at komme i gang igen, da man i starten var træt meget af tiden, og måske så lidt anderledes på hinanden.

Men så for at sætte en streg under, at vi ikke bliver sådan et forældrepar som sjældent har sex og ikke tør at prøve nye frække ting, fordi vi er forbilleder for vores unger, er vi nu begyndt at eksperimentere med sexlegetøj.

Til at starte med var det lidt grænseoverskridende, da jeg aldrig har prøvet noget lignende før. Men da vi først fik afstemt vores forventninger og talt om vores grænser, blev det til en super sjov oplevelse.

Vi startede stille og roligt ud med noget erotisk massage olie, som vi fandt på sexnetto.dk, og det kan helt klart anbefales. I kan selv finde den på deres hjemmeside under erotisk massage olie.

Vi har dog siden fået mere blod på tanden, og vi har allerede et par pakker på vej med nogle produkter, vi glæder os til at prøve.

Når jeg taler om det med mine veninder, får jeg meget forskellige svar. De fleste af mine veninder synes det er sejt, og nogen af dem har selv prøvet det flere gange, og de hjælper mig med at finde de rigtige produkter. Der er dog også et par stykker som ikke helt forstår det, da de måske er lidt mere traditionelle i det. Det er også helt fair, og de accepterer det også, de vil bare helt ikke tale om det.

Så nu glæder jeg mig bare til at bestillingerne kommer hjem, så vi kan forsætte med at skubbe vores grænser lidt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *