Skulle man begynde at dampe?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg overvejer kraftigt, om jeg skulle stoppe med at ryge cigaretter. Dog har jeg prøvet mange gange før, så jeg er ikke sikker på, at jeg kan gøre det uden at bruge hjælpemidler. Det ville være rigtig træls, hvis jeg forsøgte igen uden at kunne stoppe. Men jeg tror måske, at jeg gør forsøget igen. Det ville være rigtig fedt, hvis det lykkedes. Måske skulle jeg prøve at bruge en e-cigaret. Gad vide, om det ikke ville hjælpe på det?

Der findes mange steder, hvor det er muligt at finde e-cigaretter, og jeg synes da også, at jeg ser dem oftere og oftere i bylivet.

Se selv. E-cigaretter kan sagtens være glamourøse.

Se selv. E-cigaretter kan sagtens være glamourøse.

Men er det egentlig god stil at ryge e-cigaretter? Ja, det synes jeg da. I hvert fald hvis man bruger dem til at stoppe med at ryge cigaretter. Jeg ser efterhånden også færre og færre, der ryger almindelige cigaretter, og det er da superfedt, må jeg indrømme. Jeg synes virkelig, at der er mange, der burde ryge lidt mindre. Især dem jeg kender, som jeg gerne vil have får et langt og lykkeligt liv. Det er superfint, og jeg må indrømme, at jeg håber, at de kommer til det.

I morgen skal jeg til fest. Det bliver fedt, og jeg synes virkelig, at det er dejligt at feste. Men jeg tvivler faktisk på, at jeg kan lade være med at ryge cigaretter, når jeg er til fest. Det er virkelig svært, og jeg glæder mig til, at jeg får styr på det. Det er især i sådanne situationer, at jeg virkelig synes, at e-cigaretter hjælper på det.

Hvad skal jeg have til aftensmad i dag? Ja, hvad skal jeg egentlig ikke have? Jeg skal have en treretters. Starter sådan set med en lille salat med rejer til forret. Hvad skal jeg så have derefter, tænker du nok. Det skal jeg såmænd sige dig. Der skal jeg have kyllingesteg. Gammeldaws. Som jeg bedst kan lide den. Superskønt og dejligt. Til dessert: Kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *