Vær trendy selvom du er mor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man har fået barn, så er livet jo nærmest slut. Man har taget på, fået løs hud, hængebryster og rende under øjnene. Der er jo nærmest ikke noget at leve for længere. Det er i hvert fald en holdning, som mange unge mennesker, der aldrig selv har født et barn går rundt med. Men de af os, der har gennemført en graviditet uden at forgå fuldstændig ved da også, at det er noget forvirret vrøvl. At være mor betyder ikke, at man ikke kan være smart i tøjet og se godt ud. Tværtimod, så er der da ikke noget der emmer af liv og sundhed som en nybagt mor, der har tjek på tingene.

Skulle man dog være en af dem, der har svært ved at komme op på hesten igen efter en graviditet, så kan man finde masse af gode modetips og råd inde på toejsektionen.dk. Det er et godt online magasin om trends og hvad der rører sig i modeverdenen.

 

Find din kvindelighed og ej den

At kunne klæde sig pænt på er en luksus, som vi nok alle kan sætte stor pris på. Det er noget, der giver os selvtillid og en god mavefornemmelse. Det gælder i lige så høj grad for nybagte mødre, som det gælder for alle andre. Måske endda i højere grad. Der er jo den tendens til, at man som ny mor ikke føler sig specielt lækker og derfor gerne vil overkompensere lidt. Men det er en fejl, for man er lige så lægger og dejlig som altid.

Det handler blot om at finde sin egen kvindelighed igen og så ellers eje den fuldstændigt. Lad ingen fortælle dig, at du ikke er god nok. Vis det i den måde du klæder dig på, med smart tøj, flotte sko og fint tilbehør. Der er ingen grund til hvorfor du ikke skulle vise hele verden, at du er mindst lige så lækker som dem.

Sainttropez.com/dk kan du finde det flotteste udvalg af lækkert tøj, der passer til kvinder i alle aldre, uanset om man er nybagt mor eller ej. Det er den perfekte måde, at finde sin egen feminine side frem på igen, efter ni måneder med ventetøj og vand i kroppen.

 

Mødrene er de rigtige kvinder

Når al snakken falder på kvindelighed og at være moderigtigt, så er der en tendens til, at man ser lidt skævt til dem, der bærer graviditetens mærker. Strækmærkerne, de ekstra kilo og den slags, men det er jo bare et bevis på at de er rigtige kvinder, og det bør da fejres, ikke fejes ind under gulvtæppet.

Er du nybagt mor, så læg det løse tøj i skabet og finde dit pæne tøj frem igen. Vis verden at du ikke skammer dig over noget, men at du omfavner din egen kvindelighed i fulde drag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *